Gibalni obračun leta

Konec leta je že takšen čas, da delamo obračune. In je ravno pravi čas, da pogledam v mojega Garmina kaj sem kaj počel to leto.

imgp5496

Ok, največkrat je bil na vrsti kolesarski vzpon na Dobeno, včasih še naprej na Rašico, ali pa obratno. Po raznih poteh, največkrat pa iz Loke po cesti, ali pa preko Mengša in Šinkovega Turna. 46x se je to zgodilo v letu 2009. Tura je primerna tudi za pozno popoldansko varianto.

5x sem odkolesaril iz Trzina v Kamniško bistrico. To je za med vikendom.

9x sem odkolesaril kam drugam, kar vključuje Trzin – Črnomelj preko Koševskega roga, vzpon na Kobariški stol pa potem recimo do sv. Trojice in na Limbarsko goro.

Pozimi sem šel 3x peš na Dobeno 1z pa na Primoža nad Kamnikom. Smučal sem pa očitno 6x v Kranjski gori (verjento nekajkrat manjka) 2x pa še drugje.

14x sem šel tečt (jesensko zimski čas 3-5 km), 11x pa sem kondicijo nabiral na sobnih napravah. V Indiji na tekaču doma pa na sobnem kolesu.

Skupaj to navrže 97 razmigovalnih dni, kar je pa manj kot 1/3. Upam, da bo leto 2010 uspešnejše :-)))

Glavna prepreka so v bistvu razne viroze, ki te hitro priklenejo na mirovanje za teden ali dva. Pa recimo dopust, kjer si spet dva ali tri tedne aktiven na drugačen način. Potem pa še tu pa tam kakšno slabo vreme in razne obveznosti. Tako da je res treba vsako priložnost izkoristiti.