Nov resničnostni šov – Šus triatlon iziv na Šport TV

Lansko leto so na Šport TVju objavili oglas, da iščejo udeležence za nov resničnostni šov. Iskali so amaterje, ki naj bi jih v 6 mesecih strenirali, da bi uspešno zaključili klasični triatlon – če se prav spomnim, je to 1500 metrov plavanja, 40 km kolesa in 10 km teka. Iskali so razne ljudi, takšne s prekomerno težo, netrenirane itd… No, seveda sem se prijavil. In ne bil izbran. Da sem preveč treniran, so me potolažili. Ma ja, in to naj verjamem pri svojih kar precej preveč kilogramih. Ampak ok.

[youtube ZG5xTe0YIOc]

Do sedaj smo si na Šport TVju lahko ogledali že 3 oddaje. Vrtijo jih v nedeljo, nato pa še kdaj ponovijo. Definitivno zelo ok oddaje. Sicer se vidi, da glede režije niso tako profesionalni kot so recimo ustvarjalci resničnostnih šovov na POP TV, ampak saj to tudi ni njihov namen. Sam le pogrešam malce več koristnih nasvetov okoli treninga, morda celoten plan treninga ipd… Da bi dejansko izvedeli, kaj pa kako trenirajo. No, to morda pride v naslednjih oddajah.

Sicer pa so izbrali kar zanimive udeležence. Ženo Marka Baloha, ekstremnega kolesarja Irmo Baloh (@irmabaloh), ki je sicer po njenih twitih bila že pred treningom tekaško v boljši formi od mene, glede kolesa pa ne dvomim, da ga tudi kar dobro goni. Pa podjetnika Dušana Olaja, ki se je v teku že natreniral da preteče maraton, v vodi pa pravi da je kot kamen. Vsekakor pa izstopa Simon, ki če shujša 100kg, bo verjento še imel par jih preveč :-))) Bravo Simon. Čestitke za pogum in srečno!

Sicer pa izgleda da vse skupaj lahko spremljamo tudi online na naslovu http://sus-izziv.si/, kjer vidim da imajo kar nekaj objavljenega materiala. Si bom v celoti ogledal kasneje, in upam da nudijo res koristne informacije.