Slovenska demokratska mladina – SDM

Po tragikomičnem obisku mladih pomladnikov pri Jankoviču (videoposnetek je na ogled tudi na had.si) sem si šel ogledati stran Slovenske demokratske mladine, da pogledam, kakšno je kaj njihovo stališče o neumnosti, ki so si jo zakuhali. Smo namreč leta 2009, že čisto na koncu. In internet je praktično že najpomembnejši vir informacij.

Vendar na njihovi strani ni bilo nič. No, danes so dodali svoj vidik. Glede na napisano, bi pa bilo morda bolje, da ga ne bi. Pomagati si z povojnimi poboji, pri opravičevanju svojih neumnosti, pri čemer se smatraš za mladega in neobremenjenega … je milo rečeno zgrešen PR. Malce manj milo rečeno si pa sploh zapisati ne upam.

Kar me je pa presenetilo pa je, da na njihovi strani, se pravi spletni strani Slovenske demokratske mladine ni nobenega, zadnje čase tako popularnih, “social network” elementa. Ni komentarjev na vsebine. Ni foruma. Kaj šele integracije facebooka ali twitterja. Obstaja sicer box “Komentarji s foruma”, ki pa je prazen. Kot bi forum nekoč obstajal, pa so ga ukinili.

Glede na internetno predstavitev lahko zaključimo le, da SDS mladinci vzorno korakajo po poti svojih starejših kolegov. Demokracija, spopad mnenj, odprtost za konstruktivno kritiko … kaj bi že s tem počel?