Zaključek smučarske sezone na Krvavcu

Smučarska sezona se nezadržno bliža koncu, in ker se nam ni dalo voziti do Avstrije smo danes odšli na Krvavec – slovensko naj smučišče. Na Krvavcu nisem bil že par let, morda pet, morda celo deset, če seveda odštejem lanski kolesarski vzpon na Krvavec. In moram priznati, da se je kar nekaj spremenilo. Namesto ene dvosede je sedaj štiriseda, namesto druge pa moderna šestseda, ki nas odpelje na Vrh Krvavca.

Mislim da so tudi razširili večino prog, da so se nekatere posedle, je pa verjetno le moj občutek :-)))

Pogledano na malce drug način pa to pomeni, da premorejo eno moderno napravo, eno novejšo, ostalo je pa ena velika žalost. Počasno pa še dobro te lahko udari tam nekam pod kolena, če se ne pripraviš kot je treba. In potem naslednjič le čakaš ali ti bo tokrat uspelo ali boš spet dobil nov udarec.

Da se ob takšni ponudbi nekdo potem sklicuje na spremembe počitniških terminov, ker ni smučarjev, kaže le na to, da samozaverovani sami vase, odgovorni še niso obiskali kakšnega bližnjega smučišča v Avstriji ali Italiji. Ne bi jim škodilo. Morda bi jim pomagalo razumeti, da za blizu 100 EUR, kolikor stane družinsko smučanje na Krvavcu za en dan, pričakujemo malce več, kot lep razgled in eno moderno napravo.