Prvič to sezono – Rašica

Po daljšem lenarjenju sem se danes spravil k sebi in šel na Rašico. Garmin pravi, da sem naredil 9 km in pol, dve uri in pol, 694 K kalorij pokuril, povprečnen utrip 110/sec, in 701 višinski meter. Se pravi se res nisem pretirano namatral, ampak za prvi vspon v tej sezoni je kar ok.

Podlaga je bila kar ok. Malce pomrznjena, čeravno je že popuščalo, ampak še ni bilo blatno. Malce je tudi pihalo, ampak nič hujšega. Proti gorenjski se je odpiral prelep pogled na sončne gore, proti Ljubljani pa je bilo precej bolj morbidno, na srečo pa ne megleno.

Je bilo pa danes kar veliko prometa. Verjento največ kar sem jih na tej poti srečal kadarkoli. Celo dva konja (z jezdecema seveda). Da se pripravim na tradicionalni pohod na Kriško goro.

Še gps track na gps-race.com.

2 Responses to “Prvič to sezono – Rašica”

  1. Kako si zadovoljen z Garminom? Trenutno uporabljam Polar športno uro in načrtujem nekaj bolj natančnega…

  2. Natančno glede česa?

    Jaz imam Garmina zaradi GPSa. Kolk natančen je pri srčnem utripu ne vem, ker ne vem kako preveriti. Imam pa tekaškega, kot ura, in ta ima višinomer preko GPSja ki je zelo nenatančne. Kolesarsi imajo pa barometer, ki je precej bolj natančen glede višine.

    Sicer sem pa zelo zadovoljen. Dela točno to kar naj bi, in to dobro. Tudi po gozdu kar dobro lovi, ko peljem gor, dol gre pa prehitro in je kakšna pot malce bolj naravnost speljana.