Nov tobogan v Čateških toplicah – zunanji

Že pozimi sem videl, da so v letnem delu zgradili nekaj novega, sedaj pa sem šel tudi preizkusiti. Žal le enkrat, ker sem imel obe hčerki s sabo, in le mlajša :-)) je šla enkrat z mano. V bistvu niti ne vem, kako je bilo, ker sem se bolj ukvarjal s tem, kako bo K. preživela, ampak je itak navdušena nad vsemi takšnimi neumnostmi, in se je le smejala, tudi ko sva se na koncu še obrnila.

Sicer je padec kar strm, na drugi strani pa prideš skoraj navpično. No takšen je pač filing, ko se pelješ, valjda nisi navpično kot se vidi na slikah. Ker ni bilo veliko obiskovalcev, gužve ni bilo.

Imajo pa še enega novega, ko se spuštiš v neko “kroglo” pa potem na sredini padeš ven :-)) Težko opisat, je treba pogledat, slikal pa tudi nisem.

PS: Morda niso novi, samo jaz sem jih prvič videl.

4 Responses to “Nov tobogan v Čateških toplicah – zunanji”

  1. so že dve leti

  2. Prosim lepo ?? Sem si peljal mojo K. ?? In takole žena izve, kaj je preživljala njena mala :-) No, pa saj že od rojstva vem, da imamo v družini 2 adrenalinska otroka. Vedno je tako, z adrenalinskimi podvigi pa se je začelo že zelo zgodaj. Vabljeni na ogled: http://www.nastja.com/video/Bungee-Kaja_112005.wmv (op. Kaja stara 1 leto in 10 mesecev).

  3. Saj smo ti povedali da je šla le Kaja. Nismo pa nič pretiravali in po nepotrebnem dramatizirali :-)))

  4. Sicer pa je itak premajhna, pa smo se morali v bistu prešvercati.