Shoping in Graz :-)

To soboto so napovedovali precej slabše vreme, kot se je na koncu izkazalo. In takšna deževna sobota (po napovedi ne po realizaciji) je pač idealna za že nekajkrat odložen shoping izlet. Vsake toliko je pač potrebno isprane mikice zamenjati.

Ne vem točno zakaj, ampak meni je že nekaj let najbolj pri srcu shoping city v Siersbergu. To je zraven Graz-a. Verjento je vzrok v dveh trgovinah, ki sonekako po mojem okusu :-)) Gre sicer za precej velik mall, kot bi rekli američani. Ko sem ga prvič obiskal, po naključju ravno dan za tem ko so ga odprli, se mi je zdel ogromen. Vmes so odprli pri nas par centrov, pa še v Texasu sem bil v par ameriških mall-ih, in sedaj sem mi tale niti ne zdi več ogromen. Le velik :-))

Sicer pa tale center še širijo. Pred časom so že dodali eno krilo, tam kjer je Media markt, sedaj pa izgleda delajo podobno še na drugi strani, tako da je največja trgovina z igračami zaprta. Pa še nekaj je novega, od zadnjega obiska. Imajo free wlan. In sicer je ponudnik freewave. To bi lahko začeli tudi pri nas uvajati :-))

Zaradi malce slabe vesti, ker sem takšen sončen dan preživel v shoping centru, sem pa za pokoro po prihodu domov skočil še z biciklom na Dobeno. Kar dober filing sem imel. Kakšen je čas, bomo pa še videli. Garmin Forerunner je sicer ostal brez elektrike, zato pa je merila Nokia Navigator.

PS: Stran imajo tudi v slovenščini.