Plug&save – ali je nateg?

Na facebooku sem videl oglas za Plug&save in seveda takoj kliknil.

plug_save

Na njihovi spletni strani (povezava, ki je ni treba klikniti) najdemo prodajno pismo sestavljeno po vseh pravilih, ki pač veljajo za pisanje prodajnih pisem. Vsebina je tako za tiste, ki padajo na besedilo, kot tudi vizualne tipe, pa tudi grafikon je gor (ki je malce zavajajoč, ker po grafikonu je prihranek še bistveno večji kot obljubljajo v tekstu).

Seveda je prisoten tudi klic k akciji, pa tudi to, da bodo zaloge kmalu pošle, zato se podvizajte.

Nikjer pa ni napisano, kako bi naj naprava delovala. Omenjena je jalova elektrika ipd… kar dejansko obstaja, ampak kako pa na ta račun profitirati, pa ni ravno pojasnjeno. Vem, da v podjetjih, kjer imajo velike porabnike energije, se da že s spretnim vklopom naprav veliko privarčevati, da pa bi z takšno enostavno napravo doma račun znižali za četrtino, pa mi nekako ne gre v račun.

Ja, morda zadeva res deluje, čeravno v tekstu omenjajo, da se bo morda poznalo šele pri letnem poračunu (kar ima smisel, sploh zaradi načina obračunavanja elektrike), ampak brez konkrentih navedb kako deluje, sem pač skeptičen.

Kaj mislite, ali gre res za nateg? Ali pač ne in sem prevelik skeptik?

PS: Google na ime podjetja Onios kot prvi zadetek ponuja Wulong Oolong Čaj – Hujšanje brez diete. Potem pa še DERMA ROLLER – Odpravi gube in celulit. Meni to zadošča. Strokovnjak za hujšanje in celulit se prav gotovo spozna tudi na jalovo električno energijo.