Prispeli smo

1. Pretežek kufer za 4 kg. Sicer bi lahko vzeli še ene 100 kg s sabo, ampak v več kovčki. Za enega je bilo pa preveč. Nič, vzeli ven, na duty freeju pa kupili novega za ročno prtljago.

2. Letalu se ni poletelo. naj bi resetirali računalnik. No poleteli z 1 urno zamudo in nas malce skrbelo ali bomo ujeli let naprej.

3. Ujeli let naprej. Kot zadnji :-)) par minutk pred closing gate. Full zabavno. Checkinali smo se že v Ljubljani, za let iz Londona, preko interneta. Izbereš sedeže in sprintaš boarding pass. In tale print je vse kar rabiš za na letalo. Nice. Karte? Ne, kart niso potrebovali.

4. Na sredi leta pride stevardesa in steward, in ima v roki fax in sprašujejo ženo, če je to za nas. Hm. Fax na letalo? a so vseeno našli tisto skrito bombo? Ali je kdo umrl? Ne. Izgleda da so ugotovili da nam niso kart pobrali. in so zaskrbljeni poslali fax na letalo, kjer so nam jih pobrali.

5. Pristanek ok. našel se celo en, ki je ploskal. Letališče super. Veliko. Pol ure se furaš po letališču po pristanku da se parkiraš. V bistvu fascinantno, ker z avtom pa prideš iz letališča ven precej hitreje.

6. Vstop v ZDA lepo urejen. Najprej ti assistent pregleda papirje. Nato pa officer lepo pogleda potne liste, papirje, te poslika, pobere 2x prstni odtis, in greš naprej. Hitro, učinkovito in natančno. Pa sam prostor urejen tako, da bi še teroriste pomiril v njihovi živčnosti. Namreč celoten ambient ti da vedeti da si v bistvu zaželjen, da je kontrola resna, ampak se nimaš česa bati.

7. Ja, prtljaga je v Londonu, je povedal predstavnik BA. kakorkoli, baje bodo naslednji dan dostavili. So mi pa takoj dostavili kartico z $200. No, ni se slabo začelo. Za začetek zaslužiš $200 :-)))

8. Zaradi nekaj čokolade sem napisal da imamo hrano, in čakali 1 uro, na ponovni pregled (večinoma neprispele) prtljage. Je pa bil officer vreden čakanja. Glas kot bi, naj mi oprosti ampak res se je tako slišalo, ga nekdo malce prej nategnil. Prijazen, šaljiv vse prej kot nek resen carinski uslužbenec. Njegov kolega pa kot bi živel od tega da vso zavrnjeno hrano sam poje.

In smo prispeli. vreme vroče :-))