Odlična kuponska ponudba – 100 točk za tekst predstavitve

50% popust! Kako lahko to zamudite???

Ob takšnih neverjetnih ponudbah je dobro najprej pogledati, za koliko nam takšno nepozabno ponudbo nudijo na booking.com. Glej ga zlomka. 3 nočitve v tem hotelu, na ta termin dobite že za 240EUR.

Ok. V ODLIČNI ponudbi je poleg nočitve še “praznični polpenzijon”, se pravi bife večerja. Hotelska. Saj vemo, koliko tipično to stane v hotelu. No, seveda si bi kdo mislil, da je vključen popolen silvesterski večer, kar bi lahko pomenilo kakšnih 100 ali 200 EUR več. Ampak ne. Silvestrujete v tej ponudbi lahko na prostem, v Kopah ali Slovenj Gradcu. In pa vključena je smučarska karta na Kopah. V bistvu 3-dnevna + dve uri. Kar prinese še 190 EUR po rednih cenah. Po trenutnih razmerah imajo na Kopah 20 cm snega, delale naj bi 2 od 8 naprav. Ponavadi v teh primerih, ceno karte znižajo, ne vem pa kako je s tem na Kopah.

Skratka, pri najboljši volji pridemo do 500 EUR, kar je še precej daleč od redne cene, ki je 732 EUR, in precej bližje 366 EUR, za kolikor lahko to ponudbo kupite. Seevda pa je zabavno prebrati tudi opis ponudbe.

Megabon vas tokrat popelje v snežno pravljico pred pragom zasebnega letališča, kjer se boste počutili kot zvezdniki, ki med vikendom odletijo v mondena smučarska središča. Prav tak občutek izvablja Hotel Aerodrom pozimi, saj pogled na zasneženo letališče in bližnje gore poskrbi za nepozabno praznovanje novega leta v stilu.

Vau. Snežna pravljica? Dvomim da je sneg zajamčen. Počutili kot zvezdniki, ki med vikendom odletijo v mondena središča. Jup. Oni odletijo, vi pa ostanete na letališču :-)

Zamislite si večer, ko ste z najljubšo osebo v objemu in iz udobja hotelskega lounga gledate pomirjajoče snežinke, kako lahkotno poplesujejo in se z nežnostjo spuščajo proti letališki stezi in prekrivajo silhuete športnih letal pod ponjavami. Vse to lahko postane resničnost, saj Hotel Aerodrom preveva prav poseben ambient, v katerem je sprostitev zagotovljena.

No comment needed. Ne vem kaj še čakate.

Pa da ne bo pomote. V tem hotelu sem bil enkrat na kosilu. Bilo je odlično. Verjamem, da je tudi hotel sam zelo ok.

Skratka, ko boste naslednjič opazili kakšno nezamudljivo kuponsko ponudbo, poglejte malce naokoli. Morda pa kupona niti ne rabite.

Viri: Megabon.eu, spletna stran smučišča Kope, booking.com

PS: Poklical sem na Kope, in zaradi nedelovanja naprav je dnevna vozovnica 19 EUR in ne 27 EUR.