Unicredit bank prijetno preseneča

Ker sem izgubil generator šifer kar par mesecev nisem obiskal spletne Unicredit banke. Ko sem si končno zrihtal novega, pa me je pričakalo prijetno presenečenje. Sedaj si lahko v okviru spletne banke nastavim tudi obveščanje o izvedenih transakcijah preko SMSa. In to tako za kreditno EC/MC kartico kot tudi klasično BA kartico. Nastavi se lahko tudi ali “teži” za vsak znesek, ali le nad 50 oz. 100 EUR.

To v bistvu ni nič novega. Diners je to ponujal že nekaj časa nazaj, ap tudi NLB mislim da je imela pred več kot letom. Ampak vseeno sem vesel, da je sedaj omogočeno tudi meni.

Unicredit bank, prej BankAustria, je imela dolgo neko java rešitev za sletno banko, ki je bila zelo nerodna, pa še provizije so imeli obupne. Sedaj pa so pred nekaj časa zadevo predelali in od takrat je zadeva zelo uporabna. Omogoča tudi pregled stanja in prihodnjih plačil kreditov (ki so bili osnovni razlog da sem sploh pri njih odprl račun). Seveda imajo še veliko možnosti za izboljšave, je pa lepo opazovati kako stalno izboljšujejo svojo ponudbo in storitve. Pri marsikaterem podjetju tega občutka nimam.