Na okoli – Silverhawks, golf in Dobeno

Ljubljanski Silverhawksi so imeli danes tekmo v Medvodah proti Zagrebškim Thundersom. Ker sem jeseni kar redno gledal Ameriški fuzbal na Š1 in Š2, sem se odločil, da si grem enkrat pogledati tekmo tudi v živo. Prav velikokrat te priložnosti v bližini itak ni. Iz eko vidika sem se seveda odpravil na biciklu (ok, našlo se bi še ene 42 razlogov zakaj sem šel z biciklom, ampak naj bo danes EKO, ker je to pač popularno. Več o tekmi in več fotk pa malo kasneje.

Do Medvod sem prišel po Nemški cesti pa potem Tacen itd… zato sem za vračilo izbral po drugi strani hriba, da pridem v Mengeš. Vmes pofotkal še medvoški jez potem pa očitno nekje falil, ker sem prišel do Vodic, nato pa v Mengeš. Verjetno je tudi kakšna krajša pot, ampak ta je bila pa poplačana s tem, da sem si ogledal bližnje golf igrišče. Še dokaj v povojih. Tudi o tem bom še pisal.

Tako je bila današnja tura dokaj ravninska, česar pa nisem najbolj vajen. In tako sem na koncu zavil še na Dobeno. Glede na to, da sem prej že prevozil 40+ km, po precej močnem soncu, sem se gor bolj vlekel kot vozil. Ampak zvozil pa sem. In nato še en upokojenski krog v Loki. Posledice v obliki opeklin po obrazu pa upam da jutri bodo ne. Čeravno ne vem, če imam to srečo. Sonce je bilo kar močno, jaz pa čisto brez zaščite.