Kaj zmore TV

V komentarju na Prodali so mi TV, Peter sprašuje, če sem že probal sprejem digitalnega signala, ker ima baje moj tv vgrajen DVB-T tuner.

Priznam da ne vem.  In sem šel gledat malce navodila, in baje to TV res podpira. Ker pa nimam nobene sobne antene, tega nisem sprobal. Sem pa v navodilih opazil USB port in glej ga zlomka, načel sem ga tudi na TVju. In priklopim gor mojo nokio, in lej ga zlomka, res si lahko ogledam vse slike na njem. In po navodilih tudi poslušam mp3je. Sem probal priključiti tudi prenosni disk, pa izgleda ne dobi dovolj štroma, ker potrebuje 2 USB porta. Bom probal še kdaj z dodatnim napajanjem.

Preko USB pomnilniške kartice pa TV ponuja tudi nadgradnjo programske opreme. TV najprej shrani gor en html file, ki ga nato odpreš na računalniku. Ta potem pošlje podatke o TVju Philipsu, in te preusmeri na stran, kjer downlodaš now firewall (mene na tole). In to potem posnameš nazaj, in greš upgradeat TV. Trenutno sem še pri downloadu.

Skratka Peter hvala . odprl si mi nov pogled na moj TV :-)))

PS: V navodilih tudi berem, da naj se bi uspel updateat tudi preko signala digitalne TV. Po moje sem malce zamešal update programske opreme TVja in update programskega vodiča, ki ga digitalna TV podpira.

PPS: Seveda ni firewall niti firewire ampak firmware.