Bloger leta : L I B E R T A R E C

Drugi svet ima akcijo Bloger leta 2008. Ta post je utemeljitev mojega glasu. Hkrati pa vas pozivam, da sodelujete tudi sami. tukaj!. (tukaj je link, na kateregaje treba klikniti :-))

L I B E R T A R E C

Libertarec v sloveniji vsekakor skbi za razširjanje pogleda na svet. Po svoje ima srečo, da se nahaja ravno v Sloveniji, kjer je eden redkih glasnikov pravega liberalnega pogleda. V politično bolj razvitih družbah, bi bil precej bolj sredinski, s tem pa imel tudi precej več konkurence.

Njegove ideje so v državi, ki izhaja iz socializma cepljenega na prosvetljeni aboslutizem Marije Terezije sprejete kot precej radikalne. Kar pa govori predvsem o radikalnosti slovenske družbe ne pa o radikalnosti pisca najboljšega slovenskega bloga.

Blog L I B E R T A R E C je obvezno čtivo za vsakega, ki ima svoje mnenje, in ga tako ni strah prebrati tudi kaj drugega. S tem si namreč posameznik širi obzorja. Tistim, ki pa v lastno mnenje v bistvu ne verjamemo, pa ga strogo odsvetujem. Obstaja nameč možnost širitve obzorja, kar pa potem posameznika spravi v neželeno fazo razmišljanja, da pa morda vseeno ni vse tako, kot smo si narisali v svoji sliki sveta.

Poseben plus LIBERTARCA pa so tudi humorni vložki, ki popestrijo dan. Ki pa imajo pogosto še precej večjo vsebinsko kot humorno vrednost.