Seks v mestu – kaj pa moški?

Prinam, serija Seks v mestu mi je bila zelo všeč. Sem jo rad pogledal. Ne vem, kaj me je tako naduševalo, lahko pa da so bile to le misli, ki jih je glavna igralka spravila kao v kolumno, v resnici pa so bile namenjene nam, gledalcem.

Sploh pa zvečer pašejo takšne sproščujoče teme, da se človek lepo počasi sprosti in gre sexat, mislim spat.

In kje je tu problem? Prišel je film. In v bistvu, če mije bila serija všeč, je logično nadaljevanje da si gre ogledat film. Ampak kako? Žena si ga je že ogledala s prijateljicami. Da bi mene povabila zraven, ji na kraj pameti ne pride. Pa tudi sicer se mi nekako zdi, da bo večina obiskovalcev tega fima prišla v bolj ženski družbi. Da se bodo po 4 in 4 prijateljice dobile in si ga ogledale.

Kaj pa jaz? A naj povabim kakšno prijatlejico, ki nima te sreče da bi imela še 3 primerne za ogled v 4? Ali še huje. Ali naj se zmenim z kakšnim prijatlom? Mislim, že danes mi je bilo malce too much, ko nas je enih 10 predstavnikov močnejšega spola si šlo v BigBang ogledovat hladilnike. In vmes še malo pralne stroje pogledali. A si predstavljate ta prizor?

10 računalniških frikov odkoraka mimo računalnikov, mimo igralnih konzol, mimo mobitelov, mimo raznih gadgetov, do hladilnikov. Ok. Malce vse skupaj omili dejstvo, da imajo nekateri hladilniki LCD zaslon, amapk vseeno.

Skratka, vesel bom kakšnega vabila na ogled tega filma :-)))