Čestitke branilcem nacionalnega interesa

Ob prodaji Mercatorja avstrijski Reiffeisen investment bank, iskreno čestitam vsem slovenskim varuhom nacionalnega interesa.

Še posebej pa gospodu Andreju Bajuku, za njegovo ponosno in neomajno držo, ki je omogočila, da je naša največja banka NLB ostala v nacionalno interesnih rokah, s tem pa je le ta omogočila gospodu Bošku Šrot da je Mercator odkupil in nato prodal naprej.

Čestitke z redom zaslug za narod si zasluži premie gospod Janez Janša, ki je s svojo modro odločitvijo in premišljeno izbiro svetovalcev odprl vrata lastniški konsolidaciji Mercatorja.

Iskrene čestitke celotnemu LDSu za njegovo dolgoletno vladavino, ki je obdržala pomen nacionalnega interesa med Slovenci, tako da so v skladu s tem interesom lahko njihovi naslednjiki izvedli vse potrebno za ta nujen korak na poti k vnebovzetju Slovenskega naroda.

Krivični bi bili, če ne bi čestitk izrekli tudi starosti slovenskih ekonomistov, gospodu Jožetu Mencingerju in vsem njegovim somišljenikom, ker so skozi dolga leta udejstvovanja na ekonomsko-političnem področju utrdili nacionalni interes kot strokovno znanstveno kategorijo, ki je nesporno koristna za dobrobit Slovenskega naroda.

Spoštovani varuhi nacionalnega interesa – MI VAS IMAMO RADI!!!