iSync

iSync naj bi poskrbel, da imamo podatke na mobitelu sinhronizirane z address bookom na Macu. Lepo. Po pravici povedano, me je tega kar malce strah. Ker imam zelo slabe izkušnje z Outlokovo sinhronizacijo, ki se je vedn nekako zaključila z podvojitvami kontaktov.

In resnici na ljubo, prav gladko tudi tukaj ni šlo. Najprej ni želel synhronzirati z mojim telefonom – Nokia 6110 navigator, niti z Nokio E51. Sem pa na Nokiini strani našel update macovega softwarea, ki je to omogočil. In tako sem lepo posinhroniziral najprej mojega, nato pa še enega. Da bom imel oba lepo zarhivirana. Hudič pa je želel potem, ko je prenesel iz drugega na računalnik, nanj zapisati še vse iz prvega. EJ! To pa ne želim.

In sem prekinil. In se odločil, da bom pač sinhroniziranega imel le enega. Za arhiv. Sicer bi lahko imel oba, če bi odprl še en account, ampak to se mi pa ne da. In sem lepo v address booko vse pobrisal, in sinhorniziral z prvim telefonom. In mi je synhroniziral. Tako da je pobrisal vse kontakte še na telefonu. “/&%#$&/%”&#/%$&/”# No ja, resnici na ljubo, sem čisto sam kriv. Saj tako naj bi pač delala sinhronizacija.

Rešila me je pa undo možnost v Address booko. In sem tako dobil vse nazaj. In potem po malce klikanja uspešno spravil na mobitel.

iSync torej dela lepo. Le, če malce preveč telovadiš, pa tudi lahko kaj zajebeš :-((