Kratki filmovi Praha

Zadnjič sem bil v Pragi, in sem imel sestanek v stavbi, kjer so bili, ali pa so še “Kratki filmovi Praha” (lahko da ime ni čisto točno :-))) Hm, le kaj je to za ena firma? Če ste približno mojih let potem se zihr spomnite Maksipsa Fika in enega Krtka.

No, in v tej stavbi, ki je sicer dokaj razsuta, imajo vse te risane junake lepo po stenah. In se je kar lepo spomniti na čase, ko se je to še vrtelo po televiziji.

No, v tej stavbi je danes tudi nova.cz s katero bom verjento delal naslednji projekt. Čisto zraven so pa zgradili eno veliko moderno stavbo, ki je verjento glede na obseg eden največjih evropskih studiev. Ampak zanimivo da pa je po celotnem kompleksu in tudi po stavbi zelo malo ljudi. Kot da bi izumrli. Čeravno so tam. Ker so avtomobili pred stavbo, pa še na sestanek pridejo. Morda pa delajo :-)))

Maksipes Fik

Krtek:

V Pragi sicer nisem preveč slikal, ker sem v glavnem bil na sestankih. Tako da sem uspel poslikati le golaž, postrežen v hlebcu kruha. Iz sredice so verjento naredili cmoke, ki jih je jedel kolega. Če pa so malce bolj varčni, pa so v cmoke predelali tudi ostanke mojega hlebca :-))