To leto bom…

… he he, ne BOM. Berem tko razne zaobljube, recimo tele so dokaj standardne za naš zahodni svet, in se smejem. Sam nikoli nisem bil ljubitelj teh novoletnih zaobljub, ker sem videl zelo malo izpolnjenih. Bom jih kasneje izbral par, pa jih tukaj malce po komentiral :-))

Ampak vseeno. Za to leto si bi tudi sam naložil par nalog.

Prva je dokaj klasična, in izgleda čedalje bolj pogosta :-(( Skratka shujšal bom. Ne bom si zadal da bom prišel na idealno težo, ampak recimo kilca na mesec bo dovolj. Se bom šel danes v pižami stehtat, pa da vidimo, ali miboplan uspel. Moral bi mi, saj se mi zdi da sem v zadnjem času se kar malce poredil :-(( in bi tako vsaj na začetku lahko malce hitreje izgubljal kile.

Druga nalogica je pa mora še bolj neizvirna. Namreč bolj redno bom pisal blog. Vsaj 2x tedensko. V bistvu sem si nekaj podobnega zadal že vrsto let nazaj, ko še ni bilo blogov. Gre pa enostavno za to, da skozi pisanje bistrimo svoje misli, vadimo izražanje. Zelo pomembno pri pisanju pa je tudi branje. Namreč z branjem večamo svoj besedni zaklad, in izboljšujemo izrazne sposobnosti.

Tretja je materialistična. Finančno stanje bom obdržal stabilno, z nižanjem dolgov in višanjem prihrankov. V idealnem razpletu, bi bilo končno stanje pozitivno, upoštevajoč dolgove (tudi hipotekarni stanovanjski) kot tudi naložbe.

Dovolj bo za eno leto. Se bo pa skozi pojačano pisanje bloga, lepo izkristaliziralo katere so druge moje vrednote, katerih izpolnjevanje pa je večna zaobljuba.